Βραζιλία: Φαβορί για διάδοχος του Τίτε ο "άνθρωπος εθνική Γερμανίας"

Ψηλά στη λίστα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας για αντικαταστάτης του Τίτε φέρεται να βρίσκεται ο Χόακιμ Λεβ σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

Brazil's head coach Tite attends a training session at the Grand Hamad stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. Brazil will face South Korea in a World Cup round of 16 soccer match on Dec. 5. (AP Photo/Andre Penner)
ο Τιτε στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας AP

Τον αντικαταστάτη του Τίτε ψάχνει η ποδοσφαιριστική ομάδα της Βραζιλιάς μετά από την αποχώρηση του βραζιλιάνου αμέσως μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας κάτι που όμως διέψευσε ο ίδιος με δηλώσεις του λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, άλλο ένα όνομα που εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας είναι αυτό του πρώην προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Χόακιμ Λεβ.

Ο Γερμανός βρέθηκε στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2006 έως και το 2021 έχοντας κατακτήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 ενώ τόσο πριν όσο και μετά από αυτή τη θητεία του δεν έχει βρεθεί πίσω από τον πάγκο κάποιας άλλης ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο αθλητικός διευθυντής αποκάλυψε τι θα γίνει με την "αγία τριάδα"

Μπαρτσελόνα: Η συμφωνία με το Spotify "φέρνει" τρελό λογότυπο στη φανέλα εν όψει Clasico

Γιουνάιτεντ: Το φαβορί για αντι- Ρονάλντο κοστίζει 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK