Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Πώς ο Εντέν Αζάρ έχει πλέον μόνο τυπικές σχέσεις με τον Αντσελότι και αναζητείται η κατάλληλη φορμούλα για να αποχωρήσει από τη Ρεάλ το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφέρει το Athletic.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti stands prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της έκανε το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς απέκτησε τον Εντέν Αζάρ από τη Τσέλσι αντι 115.000.000 ευρώ.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον εαυτό του στους Μαδριλένους με τους διαδοχικούς τραυματισμούς αλλά και τα περιττά κιλά να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο του.

Το Athletic και ο Μάριο Κορτεγκάνα φέρνουν στο φως της δημοσιότητας και άλλες λεπτομέρειες για τη σχέση Αζάρ - Ρεάλ, αναφέροντας πως πλέον ο Βέλγος έχει μόνο τυπικές σχέσεις με τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι καθώς είναι δυσαρεστημένος από τη διαχείριση του.

Αυτό είναι κάτι που έχουν αντιληφθεί στη διοίκηση της Ρεάλ και σκοπεύουν να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα άμεσα.

Το συμβόλαιο του Αζάρ με τη Ρεάλ λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα ώστε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Βέλγος έχει καταγράψει μόλις 296 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ράμος: Βίντεο τον δείχνει να σπρώχνει καμεραμάν επειδή τον... εμπόδιζε

Γκρίνγουντ: Βρέθηκε ομάδα για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

Κανσέλο: Απαντά γιατί έφυγε από τη Σίτι και τα αφήνει όλα ανοιχτά για το μέλλον

News 24/7

24MEDIA NETWORK