Γκρίνγουντ: Βρέθηκε ομάδα για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ έχει δείξει η ομάδα της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Τουρκία.

Manchester United's Mason Greenwood during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ανεπιθύμητος φέρεται πως είναι στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μέισον Γκρίνγουντ καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ δεν είναι διατεθειμένος να τον ενσωματώσει στα αγωνιστικά του πλάνα εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Ο γκρίνγουντ πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή καθώς αποσύρθηκαν οι εις βάρος του κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό της συντρόφου του και θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Ο 21χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο, και μάλιστα αρκετά υψηλό, με την Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τους "κόκκινους διαβόλους" να είναι θετικοί σε ενδεχόμενο πώλησης του σε οποιαδήποτε ομάδα δείξει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FutoSpor που αναπαράγει και το GOAL, η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και παρά τη κριτική που θα δεχθεί, θεωρεί ότι μόνο να κερδίσει μπορεί από την αγωνιστική ποιότητα του Άγγλου.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να γίνει κάτοικος Τουρκίας, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, οπότε οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Απαντά γιατί έφυγε από τη Σίτι και τα αφήνει όλα ανοιχτά για το μέλλον

Νις: Διέρρευσε βίντεο πορνογραφικού υλικού από το γήπεδο της, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία

Τσάβι: Το τρικ που ετοιμάζει για να περιόρισει τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό στον πλανήτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK