Άπαιχτη Μπενφίκα: Έχει ήδη κάνει σκάουτινγκ σε δύο Αργεντινούς/διαδόχους του Έντσο

Η μηχανή παραγωγής ποδοσφαιριστών που ονομάζεται Μπενφίκα έχει κάνει κιόλας φόκους στον αντικαταστάτη του Έντσο.

Benfica's Enzo Fernandez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντσο Φερνάντες είναι ο παίκτης που θέλουν όλοι οι μεγάλοι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ανά πάσα στιγμή ο Έντσο Φερνάντες μπορεί να πωληθεί αντί πολλών εκατομμυρίων. Πλούσιες ομάδες της Ευρώπης κυνηγούν λυσσαλέα τον Αργεντινό μέσο. Η RECORD έγραψε στο πρωτοσέλιδό της την Τετάρτη (28/12) πως η Τσέλσι έχει έρθει στην Λισαβόνα με 130.000.000 ευρώ, δηλαδή 10.000.000 ευρώ πάνω από τη συμφωνημένη ρήτρα του παίκτη με την Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα, ένα αναγνωρισμένο εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, φέρεται να έχει ήδη έτοιμες λύσεις σε περίπτωση αποχώρησης του Φερνάντες. Οι Πορτογάλοι, μετρ του είδους, έκαναν σκάουτινγκ και έχουν επικεντρωθεί σε δύο Αργεντινούς που αν ο Έντσο πωληθεί την επόμενη κιόλας μέρα κάποιος εξ αυτών θα πάρει τη θέση του.

Τα ονόματά τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πρόκειται για τους: Μάξιμο Περόνε ο οποίος είναι γεννημένος το '03 και αγωνίζεται στην Βελέζ. Το συμβόλαιό του σύμφωνα με το Transfermarkt εκπνέει σ' ένα χρόνο, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο επόμενος της λίστας είναι ο Κάρλος Αλκαράς. Γεννημένος το 2002, είναι παίκτης της Ρασίνγκ Κλουμπ και το συμβόλαιό του με την αργεντίνικη ομάδα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2026.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Έντσο Φερνάντες δεν βρίσκεται στην Μπενφίκα από τις ακαδημίες. Μετακόμισε στην Πορτογαλία μόλις το καλοκαίρι του 2022 από την Ρίβερ αντί 12.000.000 ευρώ, έκανε αυτά που έκανε κι τώρα τον θέλει όλος ο καλός ο κόσμος.

Διαβάστε περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Διαστημική πρόταση πάνω από τη ρήτρα στην Μπενφίκα για τον Αργεντινό

Μπέλιγχαμ: Αποκαλυφθήκαν τα ποσά που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης

Νιούκαστλ: Πού έδωσαν 300 εκατ. οι Σαουδάραβες και είναι δεύτεροι στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK