Μπέλιγχαμ: Αποκαλυφθήκαν τα ποσά που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης

Αναλυτικά τα ποσά που προτίθεται να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπέλιγχαμ έφερε στη δημοσιότητα ο ισπανικός Τύπος.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup round of 16 soccer match between England and Senegal, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε πάταγο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Πλησίαζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και πληθαίνουν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει τα ποσά που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η SER Deportivos, η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ 100.000.000 ευρώ και στον ποδοσφαιριστή πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται στα 12.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ομάδα της Μαδρίτης προτίθεται να βάλει στον Μπέλιγχαμ ρήτρα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, ποσό που ουσιαστικά θα τον δέσει για πάντα στους Μαδριλένους.

Θυμίζουμε ότι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας είναι αυτή του Εντέν Αζάρ για τον οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε δαπανήσει 115.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Μάχη για μια θέση στην επίθεση των 300 εκατ. ευρώ

Λίβερπουλ: Έριξε παγκόσμια γκάφα με Κόντι Χάκπο

Μέσι: Ο γιος του, Ματέο βαδίζει στα χνάρια του και γίνεται viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK