Έντσο Φερνάντες: Διαστημική πρόταση πάνω από τη ρήτρα στην Μπενφίκα για τον Αργεντινό

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η Τσέλσι έχει πάει με πολλά χρήματα στην Μπενφίκα και περιμένει να πάρει τον Έντσο τώρα.

Argentina's Enzo Fernandez kisses the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φερνάντες έκανε καταπληκτικό Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μεταγραφικά, ο Έντσο Φερνάντες έχει γίνει το πιο καυτό όνομα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αργεντινής. Όλοι θέλουν τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα. Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει τα περισσότερα για να τον πάρει άμεσα, προλαβαίνοντας όλους τους υπόλοιπους.

Την Τρίτη (27/12) γράφτηκε στην ABOLA πως ο Ζόρζε Μέντες έχει μπει στην υπόθεση του Έντσο Φερνάντες κι έχει φέρει στους Μπενφικίστας (σ.σ. σ' ένα ριπίτ της υπόθεσης Ζοάο Φέλιξ) δύο προτάσεις των 127.000.000 ευρώ, δηλαδή πάνω από τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ.

Μία ημέρα μετά, Τετάρτη (28/12), η άλλη πορτογαλική εφημερίδα η RECORD γράφει πως η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 130.000.000 ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες και θέλει να κλείσει τη συμφωνία τώρα. Επίσης, το Μέσο αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα έχει μιλήσει με τον παίκτη επιθυμώντας να τον κρατήσει στην Λισαβόνα.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η μία από τις δύο προτάσεις του Μέντες αφορά αυτή της Τσέλσι ή αν πρόκειται για άλλες ομάδες.

Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο γιος του Ρονάλντο βρήκε ομάδα και γεννήθηκε μεγάλη ίντριγκα

Ο Άγιαξ άφησε ελεύθερο μουντιαλικό ποδοσφαιριστή

Έντσο Φερνάντες: Μπήκε στην υπόθεση ο Μέντες, έχει φέρει δύο αστρονομικές προτάσεις στην Μπενφίκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK