Απασφάλισε ο Τσέφεριν με απίστευτη ειρωνεία προς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σχετικά με τις εξελίξεις στην European Super League έριξε βόμβες με απόλυτο στόχο τους δύο μεγάλους της Ισπανίας, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο δεν είναι προς πώληση.

Απασφάλισε ο Τσέφεριν με απίστευτη ειρωνεία προς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ AP

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τόνισε ότι η Ομοσπονδία δεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τη European Super League ή όπως τη χαρακτήρισε τη "φανταστική διοργάνωση".

"Βλέπουμε την απόφαση αυτή ως μια ευκαιρία να βελτιώσουμε ορισμένους από τους κανονισμούς. Αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ενωμένο, γι' αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι μιλάμε μεταξύ μας.

Παρακολουθώντας τη λεγόμενη παρουσίαση της Α22 είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν πρέπει να σοκαριστείς ή να διασκεδάσεις από την παράσταση αυτή. Ακόμα πιο κλειστή διοργάνωση από το πρότζεκτ του 2021 που απορρίφθηκε από όλους.

Δεν θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω να ξεκινήσουν τη φανταστική τους διοργάνωση το συντομότερο δυνατό με δύο ομάδες. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος γι' αυτό".

Διαβάστε περισσότερα

European Super League: Αυτό είναι αναλυτικά το νέο φορμάτ που θέλει να ανατρέψει UEFA/FIFA

European Super League: Τα πρώτα μεγαθήρια που απέρριψαν τον Πέρεθ

Οι πέντε μεγάλες διαφορές της European Super League σε σχέση με τις διοργανώσεις της UEFA

News 24/7

24MEDIA NETWORK