Απίστευτο! Ο Ρονάλντο υπάκουσε τον Φέργκιουσον και δεν πήγε στην Σίτι του Πεπ

Στη συνέντευξη κόλαφος που έδωσε ο Ρονάλντο και έβαλε "βόμβα" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξε και μία ιστορική αποκάλυψη από τον Πορτογάλο.

Portugal's Cristiano Ronaldo smiles by the bench before the UEFA Nations League soccer match between Spain and Portugal, at the Benito Villamarin Stadium, in Seville, Spain, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φλέρταρε με την Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/JOSE BRETON

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν δεν άφησε τίποτα όρθιο. Ο Πορτογάλος κατήγγειλε τους πάντες.

Τα έβαλε με όλους και με όλα, τονίζοντας πως από τότε που έφυγε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η γρήγορη ιστορία που είπε ο CR7 για τον Σκωτσέζο προπονητή και το δικό του φλερτ με την Σίτι.

Πάνω στο κομμάτι της συνέντευξης που ο Ρονάλντο έλεγε ότι η Γιουνάιτεντ έχει μείνει κολλημένη στο παρελθόν, είπε μεταξύ άλλων:

"Οταν αποφάσισα να έρθω στην Γιουνάιτεντ, ακολούθησα την καρδιά μου. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μου είπε ότι ήταν αδύνατο να πάω στην Σίτι και του απάντησα 'ΟΚ, μπος'..."

Να, λοιπόν, πως χάλασε η μεγάλη μεταγραφή του Ρονάλντο στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Φέργκιουσον έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Η τρομερή ατάκα για τη φυγή του Φέργκιουσον που πέρασε στα ψιλά γράμματα

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

News 24/7

24MEDIA NETWORK