Απίστευτο, ο Σόλσκιερ ζήτησε τον διεκδικητή της Χρυσής Μπάλας και του είπαν όχι

Η Γιουνάιτεντ είχε το προβάδισμα και χρειαζόταν να παρθεί μόνο μία απόφαση, χάθηκε εν τέλει μία μεγάλη ευκαιρία.

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer grimaces during the Europa League final soccer match between Manchester United and Villarreal in Gdansk, Poland, Wednesday May 26, 2021. (Kacper Pempel, Pool via AP)
(Kacper Pempel, Pool via AP) AP

Πόσο διαφορετική μπορεί να ήταν η ιστορία αν κάποιες αποφάσεις ήταν διαφορετικές; Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά η λογική λέει πως αν η Γιουνάιτεντ είχε ακούσει τον Σόλσκιερ τώρα ο σύλλογος μπορεί να είχε άλλη πορεία, ανοδική.

Το καλοκαίρι του 2018 λοιπόν, ο Σόλσκιερ έναν χρόνο προτού αναλάβει ως προπονητής, επιχείρησε να δώσει ένα "heads up" στην Γιουνάιτεντ προκειμένου να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον λίγο αργότερα. Ο Νορβηγός προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σύλλογο, ωστόσο βρήκε τις πόρτες κλειστές για... "καλοθελητές"

Ο Σόλσκιερ μετέφερε πως έχει εντοπίσει έναν ποδοσφαιριστή που θα "χτυπήσει" την κορυφή. Συγκεκριμένα είπε: "Πρέπει οπωσδήποτε να υπογράψετε το Έρλινγκ Χάαλαντ. Θα γίνει ο κορυφαίος. Θα γίνει σίγουρα παίκτης παγκόσμιας κλάσης". Εκείνοι όμως του απάντησαν λέγοντάς του πως "Δεν χρειάζεται, έχουμε αρκετές προτάσεις".

Με λίγα λόγια ο σύλλογος, "κλότσησε" την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε να εντάξει στο δυναμικό της τον Χάαλαντ ο οποίος φέτος διανύει τρομακτική σεζόν με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και θέτει ξανά υποψηφιότητα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα "έκαψε" τον Πέδρι, δεν υπήρξε μέτρο

O νεός Capitano της Ρόμα κουμαντάρει το λαβωμένο πλοιάριο σαν άλλος Άχαμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK