Απίθανο! Μικροί φίλοι της Νάπολι ξέσπασαν μετά την γκέλα

Μόνο καλά δεν πήραν κάποιοι φίλοι της Νάπολι την ισοπαλία με την Σαλερνιτάνα και άρχισαν να ξεσπούν σε κλάματα και να χτυπούν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Napoli fans on the street in Naples listen to the last minutes of the Serie A soccer match between Napoli and Salernitana at the Diego Armando Maradona stadium, in Naples, Italy, Sunday, April 30, 2023. The game ended in a 1-1 draw and Napoli missed a chance to win the Italian title Sunday with six rounds left to play. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Οι φίλοι της Νάπολι λυπημένοι AP

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθληματος της Serie A έπειτα από την σεζόν 1989-90 και την χρυσή εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται η Νάπολι, με τα πανηγύρια να παίρνουν παράταση για την επόμενη εβδομάδα μετά από την ισοπαλιά με την Σαλερνιτάνα.

Οι φίλοι της Νάπολι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά τα σχέδια τους χάλασε η παρέα του Οτσόα, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια κάποιων μικρών οπαδών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται φανερό σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, νεαροί φίλοι της Νάπολι ξέσπασαν σε λυγμούς όταν κατάλαβαν ότι η ισοπαλία δεν αρκεί για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Μάλιστα δεν έμειναν μόνο στα κλάματα αλλά άρχισαν να σκίζουν και να χτυπούν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Αυτά είναι τα εμπόδια που καθυστερούν την μεγάλη επιστροφή

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

Ικάρντι: Βόμβα! Βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK