Μέσι: Αυτά είναι τα εμπόδια που καθυστερούν την μεγάλη επιστροφή

Δεν έχει βγει ακόμα πράσινο φως από την LaLiga για την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, με την διοργανώτρια αρχή να χαρακτηρίζει το ζήτημα ως περίπλοκο και να καλεί την Μπάρτσα να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Lionel Messi cries at the start of a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 8, 2021. FC Barcelona had previously announced the negotiations with Lionel Messi had ended and that Messi would be leaving the club. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Λιονέλ Μέσι κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα AP

Την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του φέρεται πως έχει αποφασίσει ο Λιονέλ Μέσι αφού απέρριψε πρόσφατα την πρόταση ανανέωσης της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ μόνο θετικός δεν δείχνει στο ενδεχόμενο μεταγραφής στα πρωταθλήματα του MLS και της Σαουδικής Αραβίας.

Η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει με τον Αργεντίνο και το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση της LaLiga, η οποία όμως μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρόεδρος της διοργάνωσης χαρακτήρισε το ζήτημα αρκετά περίπλοκο καθώς η Μπάρτσα πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε κάποιες άλλες ενέργειες.

Αυτές είναι οι πωλήσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών, διαδικασία που ήδη έχει προχωρήσει η Μπάρτσα αλλά και η μείωση αρκετών συμβολαίων.

Στην υπόθεση Μέσι, σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, εμπλέκονται και τα νέα συμβόλαια των Γκάβι και Ινίγκο Μαρτίνεθ, τα οποία προς το παρόν δεν έχουν εγκριθεί, με τον Ισπανό wonderkid μάλιστα να μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

Ικάρντι: Βόμβα! Βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Premier League

Αντσελότι: Αποκάλυψε τον πρώτο στόχο της Ρεάλ για το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK