Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

Ένα viral στιγμιότυπο προσέφερε ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ καθώς χόρεψε μπροστά στους παίκτες του, κάτι που είχε κάνει πρόσφατα και ο Έρικ Τεν Χαχ.

PSV's head coach Ruud van Nistelrooy speaks to PSV's Erick Gutierrez before sending him on the pitch during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο προπονητής της PSV, Ρουντ φαν Νίστελροϊ AP

Εντυπωσιακά είναι τα πρώτα προπονητικά βήματα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στον πάγκο της Αϊντχόφεν καταφέρνοντας να κερδίσει τόσο το Σούπερ Καπ όσο και το Κύπελλο Ολλανδίας αλλά και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από το ταλαντούχος επιθετικός και... όπως φαίνεται καλός προπονητής, είναι εξαιρετικός και στον χορό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της PSV κατά τη διάρκεια των ξέφρενων πανηγυρισμών στα αποδυτήρια έβαλαν στο κέντρο τον Ολλανδό τεχνικό και τον προκάλεσαν να χορέψει, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται αμέσως θετικά στο κάλεσμα και να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Θυμίζουμε πως τις χορευτικές του ικανότητες είχε δείξει πρόσφατα και ο Έρικ Τεν Χαχ μετά από την κατάκτηση του Carabao Cup.

Δείτε τον επικό χορό

Διαβάστε Περισσότερα

Το "κτήνος" της Μπάγερν βρήκε τι καταστρέφει την εικόνα της ομάδας

Πεπ: Απίστευτο βίντεο δείχνει πώς περίμενε το ματς με την Φούλαμ

Χάλαντ: Ενώ όλοι μιλούσαν για το ρεκόρ αυτός τιμούσε τον άνθρωπο που τον ανέδειξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK