Τελεσίγραφο Ρεάλ σε Εμπαπέ: Μέχρι τότε πρέπει να απαντήσει στον Πέρεθ

Την τελική απάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να έχει τον χρόνο να προχωρήσει σε εναλλακτική στρατηγική σε περίπτωση "ναυαγίου"

Τελεσίγραφο Ρεάλ σε Εμπαπέ: Μέχρι τότε πρέπει να απαντήσει στον Πέρεθ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Έφτασε ο Γενάρης και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και άρχισε και πάλι το σίριαλ γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ειδικός όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τη Ρεάλ να είναι η ομάδα που μοιάζει το φαβορί για την απόκτησή του.

Οι Μαδριλένοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πάντα τον Εμπαπέ γι αυτό και σύμφωνα με την Equipe έχουν ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή να τους δώσει τη τελική του απάντηση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει σαν τρελός τον Γάλλο, γι αυτό άλλωστε και αποφάσισε να ενδιαφερθεί και πάλι για την απόκτησή του παρά το φίασκο του 2022, αλλά έχει και plan b το οποίο ακούει στο όνομα Έρλινγκ Χάλαντ, γι αυτό και του έβαλε deadline.

Πάντως, ο Εμπαπέ σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του αναφορικά με το μέλλον του αλλά ό,τι κι αν γίνει είναι καλύμμένος τόσο αυτός όσο και η ίδια η Παρί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε πώληση μαμούθ και προανήγγειλε τρεις κινήσεις

Ο Τούχελ επιστρέφει στις συνήθειες του καλοκαίριου: Ψήνεται νέα κρόυση για το "παιδί" της Τσέλσι

Η Ατλέτικο "δένει" με αστρονομική ρήτρα βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής

News 24/7

24MEDIA NETWORK