Από τα τρία Europa League, ποδαρικό στη Σαουδική Αραβία και τώρα ένα βήμα πριν τον επαναπατρισμό

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ και να επιστρέψει στην Αργεντίνη έχει πάρει ο πολυνίκης του Europa League Έβερ Μπανέγκα.

Από τα τρία Europa League, ποδαρικό στη Σαουδική Αραβία και τώρα ένα βήμα πριν τον επαναπατρισμό
Ο Έβερ Μπανέγκα με τη φανέλα της Σεβίλλης AP

Τον 4ο του χρόνο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Σαμπάμπ διανύει ο Έβερ Μπανέγκα, όντας μάλιστα από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που κάνει ποδαρικό στη χώρα της Μέσης Ανατολής και από ό,τι φαίνεται έχει πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η AS, ο έμπειρος Αργεντίνος χαφ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αργεντινή για το τελικό στάδιο της καριέρας του με τις Μπόκα Τζούνιορς και Νιούελς Ολντ Μπόις να δίνουν μάχη προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Μπανέγκα έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπόκα πριν αποχωρήσει το 2008 για την Ισπανία και την Βαλένθια ενώ το 2014 πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Νιούελς Ολντ Μπόις.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει έντονη παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα όπου και αγωνίστηκε με τις Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και 3 φορές το τρόπαιο του Europa League.

Για ένα χρόνο αγωνίστηκε και στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ ενώ έχει καταγράψει και 65 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Αυτοί είναι οι δύο σύλλογοι της Premier League που θέλουν να φέρουν πίσω τον Μπόμπι

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Μουρίνιο: Όποιος θέλει παίρνει τον Ντιμπάλα κοψοχρονιά μέσα στο επόμενο 10ημερο

Τελεσίγραφο Ρεάλ σε Εμπαπέ: Μέχρι τότε πρέπει να απαντήσει στον Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK