Από τα σαλόνια των Ρεάλ και Παρί στη μάχη της σωτηρίας σε σχεδόν χρεοκοπημένη ομάδα

Στην Ιταλία θα δοκιμάσει την τύχη του το πρώην μεγάλο αστέρι της Ρεάλ, Χεσέ ο οποίος είχε πουληθεί στην Παρί 25 εκατ. ευρώ.

Real Madrid's Jese Rodriguez, left, celebrates with teammates after scoring during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Χεσέ επί των ημερών του στην Ρεάλ AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Επίσημο είναι πλέον το deal της Σαμπντόρια με τον Ισπανό επιθετικό, Χεσέ. Ο 29χρονος υπέγραψε για ένα εξάμηνο με την ομάδα της Γένοβας η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie A και θα παλέψει για την παραμονή της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Χεσέ είχε αρχίσει την πορεία του ως μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αντσελότι να του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη. Στην πορεία παρουσιάστηκε η προοπτική της Παρί. Οι Γάλλοι πλήρωσαν τους Μαδριλένους 25.000.000 ευρώ, αλλά ένα χρόνο μετά τον παραχώρησαν δανεικό στην Λας Πάλμας.

Από εκεί και πέρα ο Χεσέ πέρασε από Στόουκ, Μπέτις, Σπόρτινγκ και Ανκαραγκουτσού. Στην Τουρκία πήγε καλά στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του για προσωπικούς λόγους.

Η Σαμπντόρια, τώρα, δεν φαντάζει ως το ιδανικό μέρος για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στη γειτονική μας χώρα. Δημοσιεύματα θέλουν την ιστορική ομάδα της Ιταλίας να ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα με τους παίκτες και το προσωπικό να μένει απλήρωτο.

Διαβάστε περισσότερα

Ολλανδία: Δεν ξανάγινε αυτό που έφτιαξαν στην Eredivisie οι Παυλίδης - Δουβίκας

Η θυγατρική της Σίτι στην Μελβούρνη με 150 χιλιάρικα αγόρασε παίκτη που σε 108 ματς έκανε 91 γκολ

Μεταγραφές: Έξι αντί-σταρ επιθετικοί που το καλοκαίρι θα μπουν στα πρωτοσέλιδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK