Μεταγραφές: Έξι αντί-σταρ επιθετικοί που το καλοκαίρι θα μπουν στα πρωτοσέλιδα

Είναι έξι περιπτώσεις παικτών οι οποίοι δεν έχουν φτάσει στην κορυφή, αλλά το καλοκαίρι ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα.

France's Randal Kolo Muani celebrates scoring his side's second goal during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κόλο Μουανί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Έξι επιθετικοί περιμένουν να δουν ποια θα είναι η μεγάλη ομάδα που θα τους αρπάξει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών φλερτάρουν να σπάσουν κι οικονομικά ρεκόρ. Μέχρι στιγμής ανήκουν στο λεγόμενο γκρουπ των αντί-σταρ, ωστόσο με τις μεταγραφές που ενδέχεται να κάνουν θα τους μάθει για τα καλά όλη η Ευρώπη.

Ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν ακουστεί για τις Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και πάει λέγοντας...

Γκονσάλο Ράμος (21)

Μ' ένα εξαιρετικό Μουντιάλ 2022 να τον συνοδεύει ο Γκονσάλο Ράμος με τα 18 γκολ του σε 28 ματς ακούστηκε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του η Μπενφίκα πουλάει ακριβά, οπότε η θερινή μεταγραφική περίοδος πιθανότατα να εξελιχθεί σε θρίλερ για τον Πορτογάλο που το συμβόλαιό του εκπνέει το '25.

Βίκτορ Όσιμεν (24)

Το βαρύ πυροβολικό της σχετικής λίστας είναι ο Βίκτορ Όσιμεν. Έχει σκοράρει 17 φορές σε 21 ματς. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει πει πως ο Νιγηριανός δεν πωλείται. Η Γιουνάιτεντ ψάχνει εναγωνίως φορ και δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι έτοιμη να εκταμιεύσει πάνω από 100.000.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ της Serie A.

Ιβάν Τόνι (26)

Ο Ιβάν Τόνι κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπρέντφορντ με τα 14 γκολ του σε 21 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2025 και τ' όνομά του έχει συνδεθεί με κάποια δυνατά κλαμπ στην Αγγλία. Η περίπτωσή του αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον το καλοκαίρι.

Τζόναθαν Ντέβιντ (23)

Έχει κάνει ήδη μία πανάκριβη μεταγραφή ο Τζόναθαν Ντέιβιντ και φλερτάρει με τη δεύτερη. Μέχρι στιγμής είναι στα 14 γκολ με τη φανέλα της Λιλ. Θυμίζουμε πως ήταν ο αντικαταστάτης του Όσιμεν όταν ο Νιγηριανός πωλήθηκε στην Νάπολι.

Κόλο Μουανί (24)

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 να ήταν ο μοιραίος της Γαλλίας γιατί δεν σκοράρει στην τελευταία φάση της παράτασης, όμως κάνει γκελ στους μεγάλους. Από καιρό οι Γερμανοί ρεπότερ έχουν συνδέσει τον Κόλο Μουανί με την Μπάγερν Μονάχου. Το ταμπελάκι του γράφει 100.000.000 ευρώ.

Μάρκους Τουράμ (25)

Καλή κι εύκολη περίπτωση η επόμενη. Ο Μάρκους Τουράμ δεν κινήθηκε το χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ για να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει: Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ βάσει δημοσιευμάτων τον παρακολουθούν.

Διαβάστε περισσότερα

Ολλανδία: Δεν ξανάγινε αυτό που έφτιαξαν στην Eredivisie οι Παυλίδης - Δουβίκας

Πρώην παίκτης του Άρη έκανε δοκιμαστικό σε ομάδα της La Liga και μένει

Ρεάλ: Ό,τι προλάβουμε να δούμε από τον Κρόος καλό είναι διότι ο Γερμανός θα εξαφανιστεί μετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK