Από την Παναχαϊκή στο Hall of Fame

Μεγάλη τιμητική διάκριση για τον προπονητή της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου ο οποίος μπήκε στο ποδοσφαιρικό Hall of Fame της Αυστραλίας.

Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου WEDNESDAY SEPT. 14, 2022. (AP PHOTO/MICHAL DYJUK)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, νυν προπονητής της Σέλτικ, έλαβε μεγάλη τιμή από το αυστραλιανό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρέτησε για χρόνια. Ο 57χρονος κόουτς ανήκει πλέον στο Hall of Fame.

Ο Ποστέκογλου άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Αυστραλία, έπαιξε ποδόσφαιρο έως το 1993 κι έπειτα έγινε προπονητής.

Προπόνησε ομάδες της Αυστραλίας, όλα σχεδόν τα κλιμάκια της χώρας από την Κ17 έως την Κ20, ενώ προτού αναλάβει την πρώτη ομάδα από το 2013 έως το 2017 πέρασε και από την Παναχαϊκή από τον Μάρτιο του 2008 έως τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Από τον Ιούνιο του 2021 ο Ποστέκογλου ανέλαβε την Σέλτικ και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το League Cup. Φέτος είναι πρώτος με διαφορά εννέα βαθμών από την Ρέιντζερς.

Το σχετικό post της Σέλτικ

Διαβάστε περισσότερα

Σίτι: Βγάζουν ψεύτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουντιάλ 2022: Το wonderkid που μπορούσε να είναι συμπαίκτης του Μέσι ή του CR7 και επέλεξε τις ΗΠΑ

Αγγλία: Ο Ποτσετίνο γλυκοκοιτάζει την καρέκλα του Σάουθγκεϊτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK