Από το "δεν χωράς" στην Γιουβέντους και την 12η της Ιταλίας έτοιμος για top ομάδα της Premier League

Η Τότεναμ προχωράει τις διαδικασίες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Ποστέκογλου έδωσε το ΟΚ για τον ποδοσφαιριστή.

Switzerland's Granit Xhaka, left, challenges for the ball with Romania's Radu Dragusin during the Euro 2024, group I, qualifying soccer match between Romania and Switzerland at the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 21, 2023.(AP Photo/Andreea Alexandru)
Ο Ράντου Νταγκούσιν με τη φανέλα της Ρουμανίας AP PHOTO/ANDREEA ALEXANDRU

Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά στην απόκτηση στόπερ από την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- καταλαβαίνοντας πως οι διαπραγματεύσεις με την Νις για τον 24χρονο Τοντιμπό θα καθυστερήσουν πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στη δεύτερη περίπτωση της συγκεκριμένης λίστας.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Άγγλοι ανοίγουν την επικοινωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του Ράντου Ντραγκούσιν. Ο 21χρονος που κάνει αξιοθαύμαστη σεζόν στην Serie A φέρεται να έχει πει ήδη το "ναι" στην Τότεναμ.

Θυμίζουμε πως ο Ντραγκούσιν ήταν παίκτης της Γιουβέντους, καθώς άνθρωπο της Μεγάλης Κυρίας τον είχαν ανακαλύψει το '18 και συνένεσαν στην αγορά του αντί 2.100.000 ευρώ. Ο Ντραγκούσιν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Γιούβε ενώ σε επίπεδο ανδρών του δόθηκε η ευκαιρία μόλις τέσσερις φορές.

Πριν από την οριστική του μετακόμιση στην Γένοβα με 5,5 εκατ. ευρώ είχε παίξει ως δανεικός και στις Σαμπντόρια, Σαλερνιτάνα. Το συμβόλαιό του με την Τζένοα εκπνέει το 2027.

News 24/7

24MEDIA NETWORK