Απογοήτευση: Κέρδιζε ομάδα 2ης κατηγορίας με 3-0 και εν τέλει ήταν τυχερή στην ρώσικη ρουλέτα, το Μάντσεστερ προδικάζει το μέλλον

Ομάδα απρόβλεπτη, ενδιαφέρουσα να την παρακολουθείς, αλλά για τους υποστηρικτές της κάθε αγώνας μπορεί να είναι επίπονος.

Coventry City's Callum Luke O'Hare reacts after missing a scoring chance during a penalty shootout at the end of the English FA Cup semifinal soccer match between Coventry City and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν πραγματοποιήσει πολλές εκπλήξεις την φετινή σεζόν, όμως αντί για συναισθήματα ενθουσιασμού η ομάδα προκαλεί απόγνωση στους φιλάθλους της.

Η Γιουνάιτεντ επιφύλασσε μία ανατροπή για τους θεατές η οποία αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον. Η ομάδα του Τεν Χαχ προηγούνταν με 3-0 επί της Κόβεντρι μέχρι το 71ο λεπτό. Πραγματικά πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα το γεγονός πως ομάδα από την δεύτερη κατηγορία κατόρθωσε να φέρει τον αγώνα στα ίσα στο 95ο λεπτό. Ακόμη μεγαλύτερο ενδεχομένως επίτευγμα ήταν η αδυναμία της Γιουνάιτεντ να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα κατά την διάρκεια της παράτασης.

Στην "ρώσικη ρουλέτα" το σύνολο του Τεν Χαχ κατάφερε εν τέλει να προκριθεί στον τελικό του FA Cup, ωστόσο μία τέτοια εμφάνιση δύσκολα "ξεπλένεται" και φυσικά αυτό επηρεάζει και το μέλλον του προπονητή. Μετά από τόσα δυσμενή αποτελέσματα, ο κόσμος της ομάδας -και όχι μόνο- έχει φτάσει στα όριά του. Ο συγκεκριμένος αγώνας φαίνεται πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα και δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα για ανατροπή του σκηνικού.

Ήδη οι πιθανότητες παραμονής του Τεν Χαχ ήταν ελάχιστες, αλλά πλέον κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Η διοίκηση δεν θέλησε να στηρίξει δημόσια τον Ολλανδό όταν εκείνος το ζήτησε και επομένως το καλοκαίρι θα έχουμε εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Άναψαν καπνογόνα σε τελικό Κυπέλλου, όμως κάηκαν τα πανό τους και ο αγώνας διεκόπη μετά τα "μαύρα σύννεφα"

Πρώην προπονητής της Μπάρτσα απειλεί τη μεταγραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK