Πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα με γεμάτο πορτοφόλι θέλει να της "κλέψει" βασικό της στόχο

Πρόβλημα από δικό της άνθρωπο θα βρει η Μπαρτσελόνα μπροστά της για παίκτη που κυνηγάει εδώ και μία διετία.

FILE - Joan Laporta celebrates his victory after elections at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 7, 2021. The European Unions top court has ruled UEFA and FIFA acted contrary to EU competition law by blocking plans for the breakaway Super League. The case was heard last year at the Court of Justice after Super League failed at launch in April 2021. UEFA President Aleksander Ceferin called the club leaders snakes and liars. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Λαπόρτα AP PHOTO/JOAN MONFORT, FILE

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει οικονομικά ζητήματα, αλλά δεν παύει να χτίζει το μεταγραφικό της πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μπερνάρντο Σίλβα, όχι τώρα, κοντά δύο χρόνια αποτελεί βασικό στόχο των Μπλαουγκράνα. Μάλιστα, οι Καταλανοί αναμένεται να μπουν στην υπόθεση με προοπτική την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η Μπάρτσα δεν είναι μόνη της. Υπάρχει κι άλλη ομάδα που θα ήθελε να είχε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο ρόστερ της και προπονητής αυτής είνα πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα. Καθόλου δύσκολο να το μαντέψεις κανείς.

Πρόκειται για την Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε. Ο έμπειρος προπονητής θέλει τον Μπερνάρντο Σίλβα στην ομάδα του και δεν αποκλείεται να καταβάλει τα 50.000.000 ευρώ της ρήτρας στην Μάντσεστερ Σίτι για να τον πάρει στο Παρίσι.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποτελέσει παρελθόν και η Παρί ψάχνει μία ή και δύο λύσεις για να κλείσει το κενό στην επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός από την Ρεάλ και τώρα η Μπάγερν την πληγώνει με μία απάντηση μαχαιριά

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί, κόστισαν οι επιθέσεις σε Ντεμπελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK