Αποκάλυψη Ρούνεϊ: Συμπαίκτης τον τραυμάτισε επίτηδες όταν εκείνος ζήτησε να πάρει μεταγραφή από την Γιουνάιτεντ

Ο Άγγλος προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη από το παρελθόν του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφορά έναν θρύλο του συλλόγου.

Manchester United's manager Sir Alex Ferguson, right, speaks to striker Wayne Rooney after his last home game in charge of the club, their English Premier League soccer match against Swansea City, at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Sunday May 12, 2013. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Το 2010 ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε μοιραστεί δημοσίως την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 14 χρόνια μετά αποκαλύπτει πως εκείνη η κίνηση του γύρισε μπούμερανγκ.

Ο ίδιος είχε μόλις ζητήσει να πάρει μεταγραφή από τους "Κόκκινους Διαβόλους" σε άλλη ομάδα, αφού αμφισβητούσε τις αποφάσεις και τις κινήσεις της Γιουνάιτεντ, οι οποίες κατά την γνώμη του είχαν στερήσει το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν. Κάποιοι παράγοντες που είχαν δυσαρεστήσει τον Άγγλο μεσοεπιθετικό ήταν η αδυναμία του συλλόγου να διατηρήσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κάρλος Τέβες.

Ο ιδιος δεν θέλησε να ανανεώσει και αυτή η στάση στεναχώρησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος κατηγόρησε τον τότε διεθνή ποδοσφαιριστή πως δεν δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό στην ομάδα. Λίγο αργότερα, ο Πολ Σκόουλς σε προπόνηση έκανε ένα τρομερά επικίνδυνο τάκλιν, το οποίο τραυμάτισε τον Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος τεχνικός έκανε χιούμορ πως αυτό συνέβη επίτηδες μετά από εντολή του Σερ Άλεξ, ωστόσο αυτή η επιθετικότητα του Σκόουλς μπορεί όντως να προερχόταν από την φανερή τότε δυσαρέσκεια των παικτών της Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κλοπ αποχαιρέτησε την ομάδα σε μία εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα, αναφέρθηκε σε Σίτι και Τσέλσι

Φάκελος Ντε Τζέρμπι: Ο ξεκάθαρος πόθος του Ιταλού

News 24/7

24MEDIA NETWORK