Αποθεώνει Μπεργκ ο διεθνής Τύπος

"Βασιλιά της Αθήνας" χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ της Σουηδίας τον Μάρκους Μπεργκ, αποθεώνοντάς τον για το χατ τρικ που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τι γράφει ο διεθνής Τύπος για την εκπληκτική εμφάνιση του Σουηδού.

Αποθεώνει Μπεργκ ο διεθνής Τύπος

Ο Μάρκους Μπεργκ έβαλε την υπογραφή του στην άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας τα 3 από τα 4 γκολ του "τριφυλλιού". Η εμφάνιση του Σουηδού δεν έμεινε ασχολίαστη από τα διεθνή ΜΜΕ και τα Μέσα της πατρίδας του, τα οποία αποθεώνουν τον άσο των "πρασίνων".

Η "Daily Mail" αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο με νίκη επί του ΠΑΟΚ σε έναν τελικό που αμαυρώθηκε από τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων με την αστυνομία".

Αποθεώνει Μπεργκ ο διεθνής Τύπος

Το "Reuters" από την πλευρά του στέκεται στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να κάνει αναφορά στα μικρο επεισόδια. "Τα τρία γκολ του Μπεργκ βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το Κύπελλο", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ισπανική "Marca" γράφει: "Ο Παναθηναϊκός κατακτά τον πρώτο του τίτλο από το 2010", ενώ η "Αs" τονίζει: "O Παναθηναϊκός άρπαξε το Κύπελλο".

Ο Μάρκους Μπεργκ πρωταγωνιστεί και στο γερμανικό "kicker", το οποίο επισημαίνει: "Ο Μπεργκ έκανε την διαφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Στην Πορτογαλία από την άλλη αποθεώνουν τον Ζέκα, κάνοντας μικρή αναφορά και στα επεισόδια. Συγκεκριμένα η "O'Jogo" αναφέρει: " Ο Ζέκα βοήθησε τον Παναθηναϊκό να στεφθεί Κυπελλούχος", ενώ η "Α Bola" υποργαμμίζει: "O Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο σε έναν τελικό που επισκιάστηκε επεισόδια".

Η ολλανδική De Telegraaf θυμήθηκε τον... Χουμπ Στέφενς, τονίζοντας: "Ο Μάρκους Μπεργκ γκρέμισε τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς μπορεί να βρίσκεται στην Στουτγκάρδη την οποία προσπαθεί να κρατήσει στην Μπουντεσλίγκα, την στιγμή που πρώην ομάδα του, ο ΠΑΟΚ παλεύει για επιτυχίες. Ο ΠΑΟΚ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 4-1".

Στην πατρίδα του, την Σουηδία, η "Expressen" τον χαρακτηρίζει "βασιλιά της Αθήνας" και αναφέρει: "Ο Μάρκους Μπεργκ είναι από χθες βράδυ, ο βασιλιάς της Αθήνας. Ήταν καθοριστικός πετυχαίνοντας χατ-τρικ".

Αποθεώνει Μπεργκ ο διεθνής Τύπος

"Χατ-τρικ από τον Μάρκους Μπεργκ. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ήταν ο μεγάλος ήρωας του παιχνιδιού κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του", γράφει με τη σειρά του το "webbsporten.se".

Η "aftonbladet.se" φιλοξενεί και δηλώσεις του άσου του "τριφυλλιού": "Είχα να βρεθώ πολλά χρόνια σε τέτοια φόρμα". Τέλος, η "Sportbladet" επισημαίνει: "Ο Μπεργκ πέτυχε ένα ιστορικό χατ-τρικ σε έναν τελικό-χάος".

Διαβάστε ακόμη:

Η παρακάμερα του τελικού

Οι φωτογραφίες και τα VIDEOS του τελικού

Μέντες και Νάνο στο Contra.gr: "Το απολαύσαμε"

Μπεργκ: Ο άνθρωπος του τελικού

Το έμαθε και πανηγύρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ

Τα "πράσινα" όλε (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK