Αποβλήθηκε επειδή τίμησε τον εκλιπόντα αντιπρόεδρο της ομάδας του

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Αλμερία για το ισπανικό Πρωτάθλημα όταν ο Άλεξ Μπαένα θέλησε να τιμήσει τον αντιπρόεδρο της Βιγιαρεάλ που έφυγε από τη ζωή σηκώνοντας την φανέλα.

Villarreal's Alex Baena, front, reacts after a tackle by Austria Wien's Reinhold Ranftl, rear, during the Group C Conference League soccer match between Austria Wien and Villarreal in Vienna, Austria, Thursday Oct.13, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Άλεξ Μπαενά AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER

Ένα σκηνικό που έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα της Ισπανίας σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Αλμερία για το ισπανικό πρωτάθλημα όταν ο άσος των "Κίτρινων Υποβρυχίων" Άλεξ Μπαένα σκόραρε.

Συγκεκριμένα, μετά από το γκολ της ισοφάρισης ο Μπαένα σήκωσε την φανέλα του για να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του αντιπρόεδρου της ομάδας Χοσέ Μανουέλ Λανέζα ο οποίος έφυγε την περασμένη εβδομάδα από την ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Στη μπλούζα που έδειξε ευχαριστούσε τον Λανέζα για την προσφορά του. Η κίνηση του όμως δεν φαίνεται πως συγκίνησε ιδιαίτερα τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα κάτι που σήμαινε και την αποβολή του από την αναμέτρηση, γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ζιγκερνάγκελ σκόραρε, οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ τα έσπασαν και οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν

Ο Εμπαπέ το δισεκατομμύριο το έχει στην τσέπη του

Συγκυρία για γερά νεύρα: Η Ρίβερ Πλέιτ έστεψε πρωταθλήτρια την Μπόκα Τζούνιορς

News 24/7

24MEDIA NETWORK