Αψηφά την λογική, τους νόμους της φύσης και ξαφνιάζει τον Γκουαρντιόλα

Οι γιατροί ήταν σίγουροι και ο ίδιος ο Πεπ το είχε αποδεχτεί, όμως στο τέλος της ημέρας ο Κάιλ είναι ο Κάιλ...

Manchester City's Kyle Walker gestures during the English FA Cup fourth round soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City in London, Friday, Jan. 26, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
(AP Photo/Dave Shopland) AP

Δεν είναι αφύσικο οι εκτιμήσεις των γιατρών να αποδεικνύονται ότι δεν ήταν εν τέλει 100% ακριβής και αυτό διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι διαφορετικές δυνάμεις και αδυναμίες του καθενός δημιουργούν μία δυσκολία πρόβλεψης μίας αποθεραπείας παραδείγματος χάριν.

Βέβαια, αυτό που συνέβη με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι είναι το κάτι άλλο.

Ο Κάιλ Γουόκερ είχε γίνει γνωστό πως θα είναι απών από τον εκτός έδρας αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως ο ίδιος πέτυχε την μεγάλη ανατροπή. Πεπ Γκουαρδιόλα μόλις έμαθε τα καλά νέα δήλωσε: "O γιατρός είπε ότι ο Κάιλ Γουόκερ δεν θα είναι έτοιμος να παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ξεκάθαρο".

"Αλλά, ο Κάιλ είναι ο Κάιλ! Και έχει τρομερή γενεσιολογία. Ο γιατρός είπε ότι είναι αρκετά σοβαρό... αλλά ο Κάιλ είναι ο Κάιλ!".

Σε σχεδόν μία εβδομάδα ξεκινάει ο πρώτος αγώνας και όμως ο Άγγλος μπακ "έτρεξε" την αποθεραπεία με τον ίδιο τρόπο που "ανεβάζει" στροφές στους αγώνες. Ο Γουόκερ θα είναι διαθέσιμος να επιλεχθεί για την βασική ενδεκάδα, ωστόσο το αν θα αγωνιστεί θα καθοριστεί από τα σχέδια του Πεπ.

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια στην εθνική Αγγλίας δίχως υπαρκτή βελτίωση και καλή φόρμα;

Πόσα χρήματα χρειάζεται η Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK