Άρχισε να γίνει "νέος Μέσι", τώρα δεν χωράει ούτε στην Ιαπωνία

Ο εφιάλτης ενός σπουδαίου ταλέντου συνεχίζεται νον-στοπ. Ο Μπόγιαν Κρκιτς, 32 ετών, δεν στέριωσε ούτε στην Βίσελ Κόμπε.

Barcelona's Bojan Krkic, front, celebrates with teammate Lionel Messi from Argentina, behind, after scoring against Sevilla  during their La Liga soccer match at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium on Saturday, May 8, 2010. (AP Photo/Angel Fernandez)
Μέσι και Μπόγιαν πανηγυρίζουν μαζί AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Θυμάστε τον Μπόγιαν Κρκιτς; Είναι εκείνος ο Σερβοισπανός που ξεπετάχτηκε από την Μασία και η... ρετσινιά του "νέου Μέσι" που κόλλησε πάνω του μάλλον περισσότερο τον κατέστρεψε παρότι δικαίωσε όλους εκείνους που περίμεναν ν' αφήσει εποχή.

Ο Κρκιτς είναι 32 ετών, πλέον, και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βίσελ Κόμπε στην Ιαπωνία. Μία ομάδα που συχνά πυκνά ανοίγει τις αγκάλες της για παίκτες που το αστέρι τους σιγοσβήνει. Ποντόλσκι πέρασε από εκεί, Ινιέστα επίσης, αλλά με τον Κρκιτς είναι αλλιώς τα πράγματα. Η Βίσελ τον αφήνει ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του επιθετικού εκπνέει και δεν έγινε καμία κίνηση για να ανανεωθεί αφού ο παίκτης έπαιξε 14 ματς στο ιαπωνικό πρωτάθλημα. Δεν σκόραρε κανένα γκολ. Μοίρασε μόλις μία ασίστ σε 740 αγωνιστικά λεπτά φέτος.

Η Μπαρτσελόνα το '11 είχε πουλήσει τον Σερβοισπανό στην Ρόμα αντί 12.000.000 ευρώ. Το '12 η ομάδα της πρωτεύουσας τον δάνεισε στην Μίλαν, ενώ το '13 η Μπαρτσελόνα τον αγόρασε ξανά για να τον δανείσει αμέσως στον Άγιαξ. Το '14 οι μπλαουγκράνα τον πούλησαν ξανά. Αυτή τη φορά τον αγόρασε η Στόουκ με 1,8 εκατ. ευρώ και τον κράτησε μέχρι το '19 δίνοντας τον δανεικό σε Μάιντζ και Αλαβές.

Τελικά, το '19 ο Κρκιτς έμεινε ελεύθερος και άλλαξε ήπειρο. Έπαιξε μέχρι '21 στην Μόντρεαλ για να καταλήξει τον Αύγουστο στην Ιαπωνία. Πλέον, ο 32χρονος θα χρειαστεί να βρει νέο προορισμό στην καριέρα του. Ο Κρκιτς είχε παραδεχτεί το '18 σε μία συνέντευξη ότι στην Μπαρτσελόνα πέρασε πολλές φορές κρίσεις πανικού.

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή: Με ποια ενδεκάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026

Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε τα μάτια της με τον γιο του Πορτογάλου

Έντσο Φερνάντες: Διαστημική πρόταση πάνω από τη ρήτρα στην Μπενφίκα για τον Αργεντινό

News 24/7

24MEDIA NETWORK