Άρσεναλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο της φετινής "αποκάλυψης"

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι αναμένεται να ανακοινώσει η Άρσεναλ σύμφωνα με το Athletic.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λιντς AP

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και όλες οι ομάδες πλέον έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών τους.

Μία απ' αυτές είναι και η Άρσεναλ η οποία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταιν αναμένεται μία από τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου μίας εκ των μεγάλων αποκαλύψεων της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Άρσεναλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους "Κανονιέρηδες" να έχουν το δικαίωμα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο αλλά να επιλέγουν την πρόωρη επέκταση του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η πρόταση στον Βραζιλιάνο είναι για επέκταση της συνεργασίας έως και το 2027 με κάποιες άλλες πληροφορίες να αναφέρουν πώς μπορεί το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου να έχει ίσχυ μέχρι και το 2028.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

Παρί: Αυτό είναι το wonderkid που αποκαλούν " νέο Εμπαπέ" και παίζει με την πρώτη ομάδα

Έντσο Φερνάντες: Τι έκανε τον Ρουί Κόστα να πει το "ναι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK