Άρσεναλ, Αρτέτα: Έχει ν' αλλάξει ρούχα από τις 15 Φλεβάρη

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του όσον αφορά την καλή πορεία της ομάδας.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Άρσεναλ παίζει καλό ποδόσφαιρο, βγάζει σιγουριά και δίνει μάχη στα ίσα με την Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από την τελευταία ανάλογη επιτυχία που καταγράφεται το μακρινό, πλέον, 2004. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό που συμβαίνει εφέτος έχει ο κόουτς Αρτέτα.

Ο Ισπανός, μάλιστα, έχει και τα γούρια του και μιλώντας στην Telegraph προχώρησε αποκαλύψεις: "Είμαι μεθοδικός, άνθρωπος της ρουτίνας. Όταν κερδίζουμε δεν μου αρέσει ν' αλλάζω ρούχα. Φοράω ακριβώς το ίδιο μπουφάν, το ίδιο παντελόνι και παπούτσια. Εάν χάσουμε αλλάζω".

Με τα μαθηματικά, λοιπόν, ο προπονητής των Κανονιέρηδων έχει ν' αλλάξει ρούχα από τις 15 Φλεβάρη, δηλαδή από την τελευταία ήττα της ομάδας του κόντρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Επίσης, συνολικά ο Αρτέτα έχει αλλάξει ενδυμασία έξι φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Το γούρι είναι γούρι...

Διαβάστε περισσότερα

Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Μπράιτον: Έπαιξε μεγάλη μπάλα τους μεγάλους και κάνει ό,τι θέλει με τον Καϊσέδο

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

News 24/7

24MEDIA NETWORK