Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Ο Απόστολος Βέλλιος με τη μεταγραφή του στην Ολλανδία για την Τσβόλε κατάφερε ν' αναγεννηθεί γράφοντας ιστορία.

Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Η Ολλανδία τους πάει τους Έλληνες, ειδικά με τους επιθετικούς κάτι γίνεται και σεληνιάζονται. Το "φαινόμενο της τουλίπας" κρατά χρόνια από την εποχή του Νίκου Μαχλά μέχρι και σήμερα. Ο Γιακουμάκης την έκανε τη δουλειά του και την εξαργυρώνει με δύο συνεχόμενες μεταγραφές.

Ο Παυλίδης με αυτά που κάνει φέτος (17 γκολ και 9 ασίστ) θα έχει αρκετές προτάσεις να μελετήσει το καλοκαίρι. Πολύ καλό βαθμό παίρνει και ο Τάσος Δουβίκας με τα 14 γκολ και τις 3 ασίστ. Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη επιθετικός που έφαγε με το κουτάλι το εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα, αμφισβητήθηκε και τώρα δίνει τις δικές τους απαντήσεις.

Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο ο οποίος το καλοκαίρι ξαναμπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το εξωτερικό και την Ολλανδία. Υπέγραψε με την Τσβόλε της δεύτερης κατηγορίας και με τα γκολ του οδηγεί την ομάδα του στην άνοδο. Η Τσβόλε είναι πρώτη με 60 βαθμούς, έξι περισσότερους από την Έρακλες.

Το βράδυ της Παρασκευής (03/03) ήταν ιστορικό για τον 31χρονο φορ ο οποίος στο ματς με την Ντε Μπος (13-0 τελικό) βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές, φτάνοντας μέχρι στιγμής για φέτος τα 10 γκολ και τις 6 ασίστ. Μάλιστα, σημείωσε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της κατηγορίας από τη σέντρα του ματς, δηλαδή σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

Για τους νεότερους ο Βέλλιος είναι ένας παίκτης που από τον Ηρακλή είχε πάρει τη μεγάλη μεταγραφή για την Έβερτον το '11. Από εκεί και έπειτα έπαιξε παντού: Μπλάκπουλ, Λιρς, Βέστζελαντ, Νότιγχαμ, Μπέβερεν, Άσκολι, Κλιντσένι. Σημειώστε πως στο μεσοδιάστημα έπαιξε ξανά σε Ηρακλή, Ατρόμητο, Λαμία.

Το συμβόλαιο του Βέλλιου με τη νέα του ομάδα εκπνέει το 2023, ενώ υπάρχει κι οψιόν για έναν ακόμη χρόνο που λογικά οι Ολλανδοί θα του τον δώσουν. Κι η Τσβόλε ανέβει τότε ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία του να δείξει την αξία του και στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, εκεί που οι Έλληνες ανήκουν στις in επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

Μπράιτον: Έπαιξε μεγάλη μπάλα τους μεγάλους και κάνει ό,τι θέλει με τον Καϊσέδο

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

News 24/7

24MEDIA NETWORK