Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

Στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Λεάνδρο Παρέδες καθώς η Γιουβέντους δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ρήτρας ύψους 22.000.000 για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Argentina's Lionel Messi and Leandro Paredes, right, celebrate at the end of the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. Argentina defeated the Netherlands 4-3 in a penalty shootout after the match ended tied 2-2. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Λεάνδρο Παρέδες με τον Λιονέλ Μέσι AP

Τα οικονομικά ζητήματα που την απασχολούν προσπαθεί να διευθετήσει η Γιουβέντους μετά από την ποινή που της επιβλήθηκε για... αλχημείες στα λογιστικά και για παράνομες πληρωμές ποδοσφαιριστών.

Η Γιούβε φέρεται να έχει βάλει πωλητήριο στα πιο ακριβά της περιουσιακά στοιχεία και έχει αποφασίσει να κινηθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με ένα ρόστερ που θα βασίζεται σε νέους ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που δεν αναμένεται να συνεχίσουν στην ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι και ο Λεάνδρο Παρέδες τον οποίο οι Ιταλοί απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Παρί, με τους Γάλλους να βάζουν οψιόν 22.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτή η οψιόν δεν αναμένεται να ενεργοποιηθεί και ο ποδοσφαιριστής κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην Παρί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον έκανε τρελή αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα των "Μπλε"

Ίντερ: Ο Τσαλχάνογλου πιέζει για να φέρει παικταρά με παρελθόν στη μισητή αντιπάλο

Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK