Άρσεναλ: "Δένει" τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή της

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του Μπουκαγιό Σακά με την Άρσεναλ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Arsenal's Martin Odegaard, right, celebrates with Bukayo Saka after scoring the opening goal during an English Premier League soccer match between Newcastle and Arsenal at St James' Park stadium in Newcastle, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μπουκαγιό Σακά με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ AP

Χρονιά αναγέννησης είναι η φετινή για την Άρσεναλ καθώς έπειτα από πολλά χρόνια που κυνηγά ένα ευρωπαϊκό εισίτηριο, βρέθηκε να παλεύει για την κατάκτηση της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μόνο λίγοι δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές που έκαναν το βήμα παραπάνω υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα, με τους "Κανονιέρηδες" να θέλουν να τους επιβραβεύσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος αποχώρησής τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μπουκαγιό Σακά, με τον οποίο, σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει συμφωνία για πολυετή επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε πως ο Σακά αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Άρσεναλ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας έχοντας σε 47 συμμετοχές 14 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 110.000.000 ευρώ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Σκέφτεται να φύγει άμεσα από την Αλ Νασρ, η τιμωρία "μαμούθ" που θα του επιβληθεί

Νιούκαστλ: Μπήκε 4αδα και έστειλε "ηχηρό" μήνυμα εν όψει μεταγραφών

Παρί: Ο Βεράτι κάνει την ανατροπή, παρά το μεγάλο του όνειρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK