Νιούκαστλ: Μπήκε 4αδα και έστειλε "ηχηρό" μήνυμα εν όψει μεταγραφών

Πώς μεγάλος στόχος της Νιούκαστλ είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Έντι Χάουι.

Newcastle's head coach Eddie Howe, centre, celebrates after the English Premier League soccer match between Everton and Newcastle United at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Thursday, April 27, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι AP

Το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου πήρε η Νιούκαστλ μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Λέστερ και πλέον, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Έντι Χάουι, προσανατολίζεται στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος τεχνικός της Νιούκαστλ δήλωσε χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου της της 4αδας και πλέον θεωρεί πως ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό μεταγραφικό παράθυρο όπου πρέπει να γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν όσο το δυνατόν καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

"...Επόμενος στόχος για εμάς είναι η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα σωστά. Νομίζω πως στις προηγούμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους ήμασταν αρκετά καλοί..."

Θυμίζουμε πως με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς η Νιούκαστλ έχει προχωρήσει σε αρκετές κινήσεις στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Αλεξάντερ Ίσακ από την Ρεάλ Σοσιεδάδ αντί 70.000.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Σκέφτεται να φύγει άμεσα από την Αλ Νασρ, η τιμωρία "μαμούθ" που θα του επιβληθεί

Εμιλιάνο Μαρτίνες: Υπόσχεται μπριζόλες και λουκάνικα στον Μέσι για να πάει στην Αστον Βίλα

Τεν Χαχ: Βρίσκεται σε κόντρα με παίκτη που "χρυσοπλήρωσε" η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK