Παρί: Ο Βεράτι κάνει την ανατροπή, παρά το μεγάλο του όνειρο

Την παραμονή στην Παρί έχει ως προτεραιότητα ο Μάρκο Βεράτι παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας και το όνειρο να παίξει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

PSG's Lionel Messi, right, speaks with his teammate Marco Verratti during the warm up prior to the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Μάρκο Βεράτι με τον Λιονέλ Μέσι AP

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Μάρκο Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο Ιταλός μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από την εικόνα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Ιταλό να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Serie A για χάρη κάποιας εκ των κορυφαίων ομάδων ενώ στα χέρια του φέρεται να έχει και πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με το FootMercato, ο Βεράτι, έχει ένα όνειρο για το μέλλον το οποίο δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά όσο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση αλλά δεν υπάρχει κάποια πρόταση στο τραπέζι.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, το παρελθόν του ποδοσφαιριστή στην Παρί αλλά και το γεγονός πως μέχρι πριν από λίγους μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2026 με την γαλλική ομάδα τον κάνουν να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή και την ανατροπή του υπάρχοντος σκηνικού.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Ναυαγεί" του Κέιν και ετοιμάζεται για την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της

Ντόρτμουντ: Κλειδώνει τον τίτλο και ολοκληρώνει κομβική ανανέωση

Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK