Άρσεναλ: Φάε σπίτι σου πριν πας στο Emirates, από "χρυσό" τα σάντουιτς του γηπέδου

Εάν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις στην Αγγλία και να επισκεφθείς το γήπεδο της Άρσεναλ φρόντισε να πας χορτασμένος γιατί οι τιμές στο Emirates είναι παραπάνω από τσιμπημένες.

Arsenal fans celebrate after Arsenal's Rob Holding scores the opening goal of the game during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at the London stadium in London, Sunday, May 1, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Φίλαθλοι της Άρσεναλ AP PHOTO/IAN WALTON

Έξαλλοι στα social media οι οπαδοί της Άρσεναλ με τις τιμές του γρήγορου φαγητού στο Emirates. Πολλοί χρήστες του Twitter... δίκασαν όσους έχουν επιλέξει να χρεώνουν χρυσάφι τα σάντουιτς του γηπέδου. Και δεν είναι μόνο το σάντουιτς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα σάντουιτς με κρέας κοστίζει 17 λίρες, όποιος επιλέξει να βάλει και πατάτες ως συνοδευτικό θα πληρώσει άλλες 4,5 λίρες, ενώ το νεράκι κοστίζει 2,75 λίρες. Όλα μαζί 24,25 λίρες που σε ευρώ σημαίνει 28 ευρώ! Όσον αφορά στη μπύρα, αυτή κοστίζει 6,60 λίρες, δηλαδή περίπου 7,5 ευρώ.

Πράγματι, τσιμπημένες οι τιμές με τους φιλάθλους της Άρσεναλ να γράφουν στο Twitter ότι έτσι θέλει η ομάδα να δώσει νέο συμβόλαιο στον Σάκα. Άλλοι πάλι που δεν έχουν όρεξη να αστειευθούν ανέφεραν πως πρόκειται για "κλοπή".

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ραντεβού με τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

Μάουρο Ικάρντι: Ξανά μαζί με την Γουάντα Νάρα, αλλά και την πεθερά του από δίπλα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τη θέση του Ρόις στην Γερμανία παίρνει το παιδί θαύμα της Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK