Άρσεναλ: Όσοι θέλουν να δουν φιέστα πρέπει να δώσουν... μισή περιουσία

Μέχρι και 60.000 ευρώ φτάνει το κόστος ενός εισιτηρίου στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Γουλβς για τη τελευταία αγωνιστική της Premier League, ματς που μπορεί να κρίνει τον τίτλο.

Arsenal's players celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates stadium in London, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Οι οπαδοί της Άρσεναλ πανηγυρίζουν AP

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League εξακολουθεί να βρίσκεται η Άρσεναλ μετά από τη συμπλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των αγωνιστικών, βρισκόμενη στο +8 από την Μάντσεστερ Σίτι με έναν αγώνα περισσότερο.

Οι φίλοι των "Κανονιέρηδων" ονειρεύονται την κατάκτηση της Premier League μετά από το 2004 και ήδη έχουν στο μυαλό τη τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γουλβς, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε φιέστα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, το φως της δημοσιότητας έχουν δει οι τιμές των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι οποίες μόνο προσιτές δεν είναι για το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της ομάδας.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, το κόστος των εισιτηρίων στο χαμηλότερο διάζωμα του Emirates φτάνει μέχρι και τις 60.000 ευρώ το ένα, με πολλούς μάλιστα υποστηρικτές άλλων ομάδων της Premier League να 'σατιρίζουν" αυτή την απόφαση λέγοντας πως οι φίλοι της Άρσεναλ θα πληρώσουν τόσα πολλά χρήματα για να δουν την... Μάντσεστερ Σίτι να σηκώνει το τρόπαιο της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Το παχυλό συμβόλαιο που δίνει η Μίλαν στον βετεράνο Ζιρού

Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" αποκάλυψε πως θέλει Premier League

Αυτό φημολογείται πως θα είναι το σχέδιο της νέας φανέλας της Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK