Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" αποκάλυψε πως θέλει Premier League

Την επιθυμία του να δοκιμάσει τη τύχη του σε κάποια ομάδα της Premier League εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Spain's head coach Luis Enrique talks to his team during an official training session at Qatar University, in Doha, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. Spain will play its second match in Group E in the World Cup against Germany on Nov. 27. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Λουίς Ενρίκε (AP PHOTO/JULIO CORTEZ)

Χωρίς ομάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Λουίς Ενρίκε καθώς αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μετά από τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" όπως είχε πει ο ίδιος για τον εαυτό του σε live στο twitch, δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Premier League αλλά μόνο αν προέρχοταν από ομάδα η οποία θα του παρουσίαζε ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ.

"... Θα ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία της Premier League, αλλά θα δεχόμουν μόνο μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα πήγαινα μόνο σε ένα κλαμπ που θα μπορούσα να κάνω μεγάλα και σημαντικά πράγματα. Έχω πάντως προτάσεις και από εθνικές ομάδες οπότε αφήνω όλες τις επιλογές ανοιχτές..."

Θυμίζουμε, πως ο Ενρίκε πριν από την Ισπανία είχε βρεθεί στον πάγκο των Μπαρτσελόνα, Θέλτα και Ρόμα ενώ πρόσφατο δημοσίευμα τον ήθελε να βρίσκεται στη λίστα της Τότεναμ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Το παχυλό συμβόλαιο που δίνει η Μίλαν στον βετεράνο Ζιρού

Αυτό φημολογείται πως θα είναι το σχέδιο της νέας φανέλας της Άρσεναλ

Το update της υπόθεσης Γκουντογκάν, πάντα στο κόλπο η Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK