Άρσεναλ: Η τρομακτική 11άδα του Αρτέτα εάν πετύχει τις μεταγραφές που οραματίζεται

Η Άρσεναλ άγγιξε τον τίτλο αλλά δεν άντεξε στην κούρσα με την Σίτι, ωστόσο σχεδιάζει την αντεπίθεση με στόχο το πρωτάθλημα.

Arsenal's manager Mikel Arteta stands during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Άρσεναλ μπορεί να μην κατάφερε να αντέξει στην πίεση της διεκδίκησης του τίτλου και να σκόνταψε στην κούρσα με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Μικέλ Αρτέτα θα παραδώσει τα όπλα. Ίσα ίσα που σύμφωνα με τα αγγλικά μίντια σχεδιάζει την αντεπίθεσή του με ηχηρές μεταγραφές.

Τα ονόματα που ακούγονται για τους Κανονιέρηδες είναι πολλά και η Mirror έφτιαξε την 11άδα που θα δουλέψουν οι Λονδρέζοι τη νέα σεζόν εάν βέβαια καταφέρουν να πετύχουν τα deal που οραματίζεται ο Αρτέτα. Διάθεση, πάντως, για επένδυση υπάρχει από τη διοίκηση...

Αρχικά, αλλαγές αναμένονται στη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ, καθώς ο Τζάκα και ο Πάρτεϊ αναμένεται ν' αποτελέσουν παρελθόν. Έτσι, λοιπόν, προκύπτει η εξής 11άδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ο εξαιρετικός Ράμσντελ κάτω από τα δοκάρια, ο Κανσέλο δεξιά (στόχος), ο Σαλιμπά με τον Γκάμπριελ στο κέντρο της άμυνας και ο Ζιντσένκο αριστερά.

Ο Ράις με τον Γκουντογκάν (αμφότεροι στόχοι) στο νευραλγικό χώρο του κέντρου παρέα με τον ηγέτη Όντεγκααρντ και η τριάδα της επίθεσης: Μαρτινέλι, Ζεσούς και ο Σακά που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το κλαμπ έως το 2027. Μένει, τώρα, να δούμε εάν στο μακρύ και περίπλοκο μεταγραφικό καλοκαίρι η Άρσεναλ θα πετύχει τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Μπάγερν: Ετοιμάζει πρόταση για το μεγάλο αστέρι του Πεπ λόγω... Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK