Μπάγερν: Ετοιμάζει πρόταση για το μεγάλο αστέρι του Πεπ λόγω... Χάλαντ

Την περίπτωση του Χούλιαν Άλβαρεζ εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον ο Τόμας Τούχελ, σε περίπτωση που "ναυαγήσει" η μεταγραφή του Κόλο Μουανί.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, greets, Bayern's head coach Thomas Tuchel prior to the start of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Τόμας Τούχελ AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπάγερν Μονάχου καθώς η φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια θα φέρουν αρκετές αλλαγές.

Ο Τόμας Τούχελ έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της ομάδας την απόκτηση ενός φορ που θα αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς ο Σαντιό Μανέ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον συγκεκριμένο ρόλο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Τούχελ έχει στην κορυφή της λίστας του τον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κόλο Μουανί, για τον οποίο η γερμανική ομάδα αξιώνει ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ, ενώ τσεκάρει και την περίπτωση του Χούλιαν Άλβαρεζ.

Ο νεαρός Αργεντίνος πρόσφατα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2028, με τον Τούχελ να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει μικρό χρόνο συμμετοχής λόγω του... δαιμονισμένου Έρλινγκ Χάλαντ.

Πάντως, η περίπτωση του Άλβαρεζ μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Πεπ πιστεύει πολύ στις ικανότητές του ενώ και η κίνηση της Σίτι να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του δείχνει πως δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Άλβαρεζ έχει καταγράψει 47 συμμετοχές, τις περισσότερες ερχόμενος από τον πάγκο, με 17 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Λίβερπουλ: Η ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής περνάει από τον Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK