Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Ό,τι θέλει κάνει ο Κιλιάν Εμπαπέ την Παρί και αυτή τη φορά έχει βάλει σε φοβερή πίεση τους Καταριανούς με μία κίνηση που δείχνει πρόθεση φυγής.

France's Kylian Mbappe sits on the bench at the end of the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από το χαμένο τελικό AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όταν όλα έδειχναν έτοιμα για να μετακομίσει ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ο Γάλλος σταρ έκανε πίσω και υπέγραψε νέο deal με την Παρί. Οι Γάλλοι έβγαζαν προς τα έξω ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι δεμένο έως το 2025, αλλά η αλήθεια ήταν και είναι διαφορετική.

Η συμφωνία μπορεί να επεκταθεί μέχρι το 2025 αν και μόνο αν ενεργοποιήσει μονομερώς ο Γάλλος σε διαφορετική περίπτωση η σχέση Παρί-Εμπαπέ ολοκληρώνεται το 2024 και το κλαμπ δεν εισπράττει ευρώ από μία ενδεχόμενη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Και σύμφωνα με την Equipe κάτι τέτοιο πάει να γίνει διότι ο "δύσκολος" Κιλιάν έχει αποφασίσει να μην εξασκήσει τον συγκεκριμένο όρο, πράγμα που τον καθιστά ως "ελεύθερο σκοπευτή" την επόμενη σεζόν. Εάν δεν αλλάξει κάτι από τον επόμενο Γενάρη ο Εμπαπέ μιλάει και συμφωνεί με όποιον θέλει και το καλοκαίρι του '24 πάει στην ομάδα της επιλογής του for free.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αρέσκεται στο να δημιουργεί χάος και έπειτα τα φέρνει όλα στα μέτρα του. Η Ρεάλ, πάντως, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο βρίσκεται από κοντά και παρακολουθεί τις εξελίξεις έστω κι αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιαζόταν κάθετος στο ενδεχόμενο να πάρει τον Γάλλο μετά από την τελευταία μεταξύ τους αποτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Λίβερπουλ: Η ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής περνάει από τον Ζόρζε Μέντες

Μπράιτον: Μετά τους Καϊσέδο και Μακ Άλιστερ, γίνεται "σφαγή" και για το wonderkid της

News 24/7

24MEDIA NETWORK