Άρσεναλ: Κοντά στην αποχώρηση ενδεκαδάτος άσος για χάρη του Τσάμπι Αλόνσο

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Bundesliga για χάρη της Μπάγερ Λεβερκούζεν εξετάζει σοβαρά ο Γκρανίτ Τζάκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks of the field at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός AP

Βασικός και αναντικατάστατος στην ξέφρενη πορεία της Άρσεναλ στην Premier League είναι ο Γκρανίτ Τζάκα, αλλά σύμφωνα με την SUN δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να επιλέξει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο, ο Ελβετός έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο για να επιστρέψει στην Bundesliga, 7 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Γκλάντμπαχ.

Ο Τζάκα ξέρει ότι η Άρσεναλ έχει στα πλάνα της την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ κάτι που ουσιαστικά θέτει σε κίνδυνο τη θέση του στην 11αδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Πάντως, ο Αρτέτα δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο σε ενδεχόμενη απόφαση του Ελβετού μέσου να πάει στην Λεβερκούζεν ενώ και η διοίκηση της 'Άρσεναλ δεν θα ήταν αρνητική σε μία τέτοια απόφαση καθώς το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε ότι η Άρσεναλ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 45.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από την Γκλάντμπαχ το 2016.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Η Γιουνάιτεντ δελεάζει αστέρι της προσφέροντάς του τριπλάσιες αποδοχές

Ρονάλντο: Ξέσπασε κατά μέλους της Αλ Καλίτζ που ήθελε να βγάλει σέλφι μαζί του

Ρεάλ: Η ανανέωση Κρόος και Μόντριτς δεν αλλάζει το πλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK