Ρεάλ: Η ανανέωση Κρόος και Μόντριτς δεν αλλάζει το πλάνο

Πώς η ανανέωση των συμβολαίων των Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς δεν αλλάζει το πλάνο της απόκτησης του Τζουντ Μπέλιγχαμ ανέφερε σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν από νωρίς όλες τις εκκρεμότητες τους προκειμένου να παρουσιάστουν ακόμα πιο ισχυροί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αρχή έγινε με τις δύο κολώνες της μεσαίας γραμμής Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι αποφάσισαν να παραμείνουν στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, γεγονός που πληθαίνει τις λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας μετά και την, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συμφωνία με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ανανεώσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν το πλάνο Μπέλιγχαμ,καθώς αυτό αφορά τόσο το παρόν όσο και το μέλλον.

Ο Ρομάνο αναφέρει πως δεν έχει αλλάξει τίποτα, με τον Μπέλιγχαμ να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Μαδριλένους και την Ρεάλ να αναμένεται να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ντόρτμουντ μετά από το τέλος της Bundesliga.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Η Γιουνάιτεντ δελεάζει αστέρι της προσφέροντάς του τριπλάσιες αποδοχές

Μανέ: "Ψήνεται" η επιστροφή του στην Premier League για χάρη κορυφαίας ομάδας

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει συμβόλαιο αλλά άφησε υπονοούμενα για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK