Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019

Ο Ντούγκλας Λουίς είναι ο πρώτος στόχος της Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019
Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ AP

Μία μαγική σεζόν με τη φανέλα της Άστον Βίλα πραγματοποιεί ο Ντούγκλας Λουίς με τις κορυφαίες ομάδες της Premier League να έχουν κυκλώσει την περίπτωσή του και να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα η οποία έχει εκδηλώσει πιο έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι η Άρσεναλ γνωρίζοντας ωστόσο πως η Άστον Βίλα δεν θέλει με τίποτα να τον παραχωρήσει.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος μέσος ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι το 2017, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα όμως να μην είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του και να λέει το "ναι" στην πώληση του το 2019 στην Άστον Βίλα αντί του ποσού των 17.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει 6 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε 17 συμμετοχές αποτελώντας έναν από τους κυριότερους λόγους της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Βραζιλιάνου εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 55.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το "πανηγύρι" της παρέας του Εμπαπέ μόλις έμαθε για την κλήση του νέου σταρ της Γαλλίας

Ρεάλ: Μετά τον Έντρικ, πολιορκεί κι άλλον φορ από την Βραζιλία

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα τον αγόρασαν για αντι-Μπούσκετς αλλά η πρώην ομάδα του τον θέλει πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK