Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα τον αγόρασαν για αντι-Μπούσκετς αλλά η πρώην ομάδα του τον θέλει πίσω

Τον Οριόλ Ρομέου θέλει πίσω στην Χιρόνα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας παρά το γεγονός πως μόλις πέρσι πούλησε τον παίκτη στην Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα τον αγόρασαν για αντι-Μπούσκετς αλλά η πρώην ομάδα του τον θέλει πίσω
Ο Οριόλ Ρομέου με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Τον Οριόλ Ρομέου από την Χιρόνα αντί του ποσού των 3.4 εκατομμυρίων ευρώ πήρε η Μπαρτσελόνα προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Ρομέου ήταν η μόνη μεταγραφή των μπλαουγκράνα στην καλοκαιρινή περίοδο καθώς η Μπάρτσα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το FFP και επέλεξε κατά βάση να προχωρήσει είτε σε δανεισμούς είτε σε αγορές ελεύθερων.

Ο έμπειρος χαφ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους μπλαουγκράνα αλλά το μέλλον του στην ομάδα μόνο βέβαιο δεν μοιάζει καθώς οι μπλαουγκράνα αναμένεται να εξετάσουν μία πιο ποιοτική λύση στη θέση του το καλοκαίρι του 2024.

Το μέλλον του 32χρονου Ισπανού παρακολουθεί στενά και η πρώην ομάδα του, Χιρόνα, με τον αθλητικό διευθυντή της, Κικέ Καρσέλ, να αναφέρει σε δηλώσεις πως επιθυμούν την επιστροφή του στην ομάδα κάτι που ναι μεν είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

"...Θα ήθελα τον Ρομέου πίσω, έχει κάνει πολλά πράγματα για εμάς. Τον αγαπώ. Δεν πιστεύω πως είναι απίθανο να ολοκληρώσουμε ένα deal με την Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο..."

Πάντως, ο Ρομέου αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην ομάδα του Τσάβι έχοντας πραγματοποιήσει ήδη 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Χέα: Όσο η Γιουνάιτεντ τον έχει στο "περιμένε", ισπανική ομάδα κάνει κρούση για την απόκτησή του

Η Μπάγερν τρέχει και δεν φτάνει για να μην χάσει και τον παρτένερ του Κέιν

Μυθικός Σουάρες! Γυρίσε μόνος του ματς με χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK