Ρεάλ: Μετά τον Έντρικ, πολιορκεί κι άλλον φορ από την Βραζιλία

Τον Μάρκος Λεονάρντο έχει στα ραντάρ της η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον μάνατζερ του παίκτη να βρίσκεται τις προηγουμένες μέρες στη Μαδρίτη και να μιλά με τους ανθρώπους της ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την προσοχή της στην αγορά της Βραζιλίας εξακολουθεί να έχει στραμμένη η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς παρά το γεγονός πως έκανε δικό της τον Έντρικ έχει στα ραντάρ της και άλλον φορ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Σάντος, Μάρκος Λεονάρντο, ο οποίος πραγματοποιεί μία μαγική χρονιά με τη φανέλα της Βραζιλιάνικης ομάδας και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της Λατινικής Αμερικής ο μάνατζερ του, Φερνάντο Μπρίτο, βρέθηκε στην Μαδρίτη στην αναμέτρηση με την Μπράγκα προκειμένου να συζητήσει με εκπροσώπους της ομάδας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση από την πλευρά των Μαδριλένων προς την Σάντος αλλά τα 21 γκολ του σε 44 συμμετοχές τη φετινή σεζόν μόνο απαρατήρητα δεν έχουν περάσει από τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ πλην του Έντρικ έχει φέρει στο παρελθόν και τους Ροντρίγκο και Βινίσιους από την Βραζιλία, οι οποίοι πλέον έχουν εξελιχθεί σε βασικά γρανάζια της επιθετικής γραμμής των μερένχες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα τον αγόρασαν για αντι-Μπούσκετς αλλά η πρώην ομάδα του τον θέλει πίσω

Ντε Χέα: Όσο η Γιουνάιτεντ τον έχει στο "περιμένε", ισπανική ομάδα κάνει κρούση για την απόκτησή του

Η Μπάγερν τρέχει και δεν φτάνει για να μην χάσει και τον παρτένερ του Κέιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK