Άρσεναλ: Το χειμερινό δώρο που πήρε ο Αρτέτα, η Τσέλσι το έδιωξε στεγνά

Αποκαλύψεις όσον αφορά στον τρόπο της αποχώρησής του από την Τσέλσι έκανε ο νέος παίκτης της Άρσεναλ, Ζορζίνιο.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και η Άρσεναλ έψαχνε απεγνωσμένα έναν μέσο για να καλύψει το κενό στη γραμμή. Δεν της έκατσε η υπόθεση του Καϊσέδο, οπότε οι Κανονιέρηδες κινήθηκαν γρήγορα και σίγουρα αποκτώντας από την Τσέλσι τον έμπειρο Ζορζίνιο.

Ο Ιταλοβραζιλιάνος χαφ έκανε περίφημη αρχή με νικητήριο γκολ μάλιστα δικαιώνοντας νωρίς νωρίς τον Μικέλ Αρτέτα που τον εμπιστεύτηκε για την κούρσα του τίτλου της Premier League.

Σε συνέντευξή του στο DAZN, λοιπόν, ο Ζορζίνιο αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον τρόπο με τον οποίο πάρθηκε η απόφαση της αποχώρησης του από τους Μπλε του Λονδίνου: "Μίλησα με την Τσέλσι και ήξερα πως δεν ήμουν πλέον μέρος των σχεδίων τους. Μερικές φορές οφείλεις να παραδεχτείς ότι είσαι εκτός του πρότζεκτ. Τα πράγματα φτάνουν σ' ένα τέλος. Ήθελε πρόοδο στην καριέρα μου και το πλάνο της Άρσεναλ μου ταιριάζει. Αγαπώ τις ιδέες τους".

Για την ιστορία ο 31χρονος το 2018 μετακόμισε στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι αντί 57.000.000 ευρώ από την Νάπολι και το 2023 αποχώρησε για την Άρσεναλ με 11,3 εκατ. ευρώ συν ένα μπόνους με έξτρα χρήματα για τους Μπλε εάν οι Κανονιέρηδες κατακτήσουν τελικά το πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Άκυρο για πώληση, αυτό είναι το πλάνο των Αμερικάνων

Απέρριψε την Γιουβέντους και κατέληξε MMAer

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε με την Μαρσέιγ αυτό που δεν πέτυχε κανένας άλλος προπονητής της

News 24/7

24MEDIA NETWORK