Απέρριψε την Γιουβέντους και κατέληξε MMAer

Στον κόσμο του MMA θα δοκιμάσει τη τύχη του ο πρώην άσος της εθνικής Τσεχίας Μάρτιν Φένιν που το 2007 απέρριψε την Γιουβέντους για χάρη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Απέρριψε την Γιουβέντους και κατέληξε MMAer

Αν μη τι άλλο απίστευτη είναι η ιστορία που συνοδεύει τη ζωή του πρώην διεθνή με την εθνική Τσεχίας και επί μία τριετία ποδοσφαιριστή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάρτιν Φένιν.

Πρόκειται για τον 35χρονο,πλέον, αθλητή MMA που το καλοκαίρι του 2007 και ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της Τσεχικής Τεπλίτσε, αρνήθηκε να πάει στη Γιουβέντους.

Ο λόγος ήταν η ύπαρξη στην ομάδα από το Τορίνο, εκείνη την περίοδο, δύο εκ των μεγαλύτερων επιθετικών στην ιστορία του συλλόγου, του Αλεξάντρο Ντελ Πιέρο και του Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Η συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου u20 του 2007 με την ομάδα της εθνικής Τσεχίας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ενδιαφέρον της Γιουβέντους αλλά εν τέλει ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πάει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντί 3.500.000 ευρώ.

Στην γερμανική ομάδα παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2011, έχοντας συνολικά 89 συμμετοχές στην Bundesliga με 14 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Φένιν αποσύρθηκε στα 33 του από την ενεργό δράση, αντιμετωπίζοντας ενδιαμέσα και πολλά ζητήματα με το αλκόολ και πλέον ετοιμάζεται να δοκιμάσει τη τύχη του στον κόσμο του MMA και στη διοργάνωση της Oktagon.

Δείτε τον Φένιν με τη φανέλα της Άιντραχτ

Δείτε τον Φένιν να προπονείται για το MMA

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του έκαναν τρελή αλλαγή μετά από την άφιξή του

Γιουνάιτεντ: Βρήκε τον διάδοχο του Ντε Χέα

Γκβάρντιολ: Ομαδαρά κατέθεσε πρόταση "μαμούθ" αλλά η Λειψία είπε "όχι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK