Λίβερπουλ: Άκυρο για πώληση, αυτό είναι το πλάνο των Αμερικάνων

Πώς η Λίβερπουλ δεν πωλείται, παρά τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τζον Χενρι.

Boston Red Sox owner John Henry speaks with the news media after a meeting of Major League Baseball owners, Thursday, Feb. 9, 2023, in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι AP

Τα σενάρια που θέλουν τη Λίβερπουλ να είναι προς πώληση από την Fenway Sports Group θέλησε να διαψεύσει με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης, Τζον Χένρι.

Συγκεκριμένα, ο Χένρι, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, αρνήθηκε πως η Λίβερπουλ είναι προς πώληση αλλά επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ορισμένους επενδυτές προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα.

"... Ξέρω ότι υπήρξε αρκετή συζήτηση για τη Λίβερπουλ. Απλώς επισημοποιήσαμε μια συνεχιζόμενη διαδικασία. Θα είμαστε για πάντα στη Λίβερπουλ; όχι. Πουλάμε τη Λίβερπουλ; όχι. Είμαστε σε συζητήσεις με επενδυτές; Ναι. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει αλλά δεν θα είναι για πώληση. Έχουμε πουλήσει κάτι τα τελευταία 20 χρόνια;..."

Θυμίζουμε, ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο Χένρι σε δηλώσεις του είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο κύκλος έφτασε στο τέλος του και η ομάδα είναι προς πώληση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μένει ελεύθερος κορυφαίος σκόρερ της Bundesliga, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον "βολιδοσκοπούν"

Μυθικός σκύλος έφαγε τα εισιτήρια του ιδιοκτήτη του για τον τελικό του Carabao Cup

Από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα πάει ξανά για προπονητής σε ομάδα πρωταθλήματος Top-5

News 24/7

24MEDIA NETWORK