Άρσεναλ vs. Ντόρτμουντ: Συμφώνησαν για τον ίδιο παίκτη, εκείνος αποφασίζει

Σύμφωνα με το έγκυρο Athletic ο νεαρός Ιβάν Φρεσνέδα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο δίλημμα στη μέχρι στιγμής καριέρας του.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η μεταγραφή του δεξιού μπακ της Βαγιαδολίδ, Ιβάν Φρεσνέσα (σ.σ. μάθετε περισσότερα για το προφίλ του) τελειώνει αλλά ο παίκτης θα είναι αυτός που θ' αποφασίσει ποιος θα είναι ο επίλογος. Το Athletic αναφέρει πως Άρσεναλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν συμφωνήσει στα πάντα με τον ισπανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις 15.000.000 ευρώ των δύο μεγάλων κλαμπ με τον όρο ο Φρεσνέδα να παραμείνει δανεικός έως το τέλος της σεζόν έχουν γίνει αποδεκτές. Ο Ισπανός, πλέον, είναι αυτός που θα κρίνει με τους εκπροσώπους του ποιος είναι ο καταλληλότερος προορισμός για να εξελίξει την καριέρα του.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων όπως οι: Νιουκάστλ, Γιουβέντους αλλά οι νικήτριες ήταν οι Άρσεναλ και Ντόρτμουντ. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης είναι πού θα κάτσει η μπίλια με την επιλογή Φρεσνέδα.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Η μεταγραφική μανία συνεχίζεται με Έντσο Φερνάντες

Μπάγερν: Ο Ζόμερ έβγαλε εκτός τριάδας τον Καρνέζη

Φιλ Τζόουνς, ο απόλυτος godfather του ποδόσφαιρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK