Μεταγραφές: Τον Ισπανό που θέλει όλη η Ευρώπη δεν τον έχεις ακουστά

Υπάρχει ένας παίκτης ονόματι Ιβάν Φρεσνέδα που τον θέλει όλη η Ευρώπη και η ομάδα του η Βαγιαδολίδ μετράει εκατομμύρια.

Valladolid's Ivan Fresneda, right is chased by Real Madrid's Vinicius Junior during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Friday, Dec. 30, 2022. (AP Photo/Pablo Garcia)
Φρεσνέδα με τον Βίνι AP PHOTO/PABLO GARCIA

Ο Ιβάν Φρεσνέδα γεννήθηκε το 2004 και ενηλικιώθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ στην Βαγιαδολίδ και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Ωστόσο, δύσκολα θα το εξαντλήσει αφού έχει μπει στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Παρότι νεαρός και με 10 συμμετοχές εφέτος στην La Liga ο 18χρονος πλάγιος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον λόγω του ταλέντου του. Δημοσιεύματα θέλουν τον Φρεσνέδα να ενδιαφέρει κλαμπ όπως η Νιούκαστλ, η Ντόρτμουντ, η Γιουβέντους ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν μπει κι άλλοι στην κούρσα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άρχισε την πορεία του από την Ρεάλ, μεταπήδησε στην Λεγανές κι από εκεί το '20 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Βαγιαδολίδ. Πέρυσι στην La Liga 2 αγωνίστηκε 10 φορές και με την Ισπανία έχει παίξει σε Κ18 και Κ19. Δεν έχει ενταχθεί προς το παρόν στις ελπίδες.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μπαίνουν στο ρινγκ, θέλουν το ίδιο δεξί μπακ

Παρί: Η ομάδα έκπληξη στην Αγγλία που σκέφτονται να επενδύσουν οι Καταριανοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK