Έβερτον: Ένας τρελός μπορεί ν' αναλάβει τα Ζαχαρωτά και η διοίκηση τον έχει βρει

Η διοίκηση της Έβερτον θα προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα της παραμονής στην Premier League με την επιλογή του κατάλληλου προπονητή.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa gestures during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road, Leeds, England, Sunday, Sept. 12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Η Mirror υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της πως γνωρίζει το νούμερο ένα στόχο της Έβερτον όσον αφορά στη διαδοχή του Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος απολύθηκε αφήνοντας πίσω του καμένη γη.

Τα Ζαχαρωτά είναι στην 19η θέση και η διοίκηση φέρεται να αντιλαμβάνεται πως για να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής θα χρειαστεί κάποιον καμικάζι.

Αυτός, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός αποτελεί διακαή πόθο του ιδιοκτήτη, Φαρχάντ Μοσχίρι. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πιστεύει στον Μπιέλσα ο οποίος τελευταία φορά είχε κάτσει στον πάγκο της Λιντς και είναι άνεργος από τον Φεβρουάριο του '22.

Πάντως, ο Μπιέλσα δεν παίζει μόνος του για τη θέση, αφού υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση: Ντάνκαν Φέργκιουσον, Γουέιν Ρούνεϊ και Σον Ντάις.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Σάλτσμπουργκ: Κατατρόπωσε Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ κι έκανε δικό της σπουδαίο ταλέντο

Η Τσέλσι κοροϊδεύει στα ίσα το FFP με το τρικ amortization

News 24/7

24MEDIA NETWORK