Αστέρι της Τσέλσι που πωλήθηκε στην Κίνα για 60 εκατ. καλοβλέπει την επιστροφή στην Premier League

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League εξέφρασε σε δηλώσεις ο Όσκαρ, ο οποίος από το 2017 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας.

FILE - In this Feb. 3, 2016 file photo, Chelsea's Oscar sits on the pitch during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at the Vicarage Road stadium in London. The governing body of Chinese soccer plans a series of measures in response to what is termed "irrational" spending by clubs on transfer fees and player salaries, amid concerns that foreign stars are crowding out local talent and harming the country's goal of becoming a global force in the sport. Shanghai Shenhua said it paid an $11 million transfer fee to Argentina's Boca Juniors for Teves. Oscar was purchased from Chelsea, and Brazilians Hulk, Ramires, Alex Teixeira and Paulinho, Colombian striker Jackson Martinez and Argentine forward Ezequiel Lavezzi also joined the league. (AP Photo/Frank Augstein, File)
Ο Όσκαρ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Στο πρωτάθλημα της Κίνας αγωνίζεται από την χειμερινή περίοδο του 2017 ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Τσέλσι, Όσκαρ ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Ο παίκτης με τα 21 γκολ και τις 24 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε 131 συμμετοχές με τη φανέλα των Μπλε αποκτήθηκε από την Σανγκάι Πόρτ αντί 60.000.000 ευρώ και πλέον δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέγοντας πως το πρωτάθλημα της Premier League του ταιριάζει αρκετά και θα ήθελε να επιστρέψει, ενώ μόνο αδιάφορη δεν του περνάει και η προοπτική της SerieA μιας και έχει ιταλικό διαβατήριο.

"...Έμαθα πολλά εδώ στην Κίνα. Στα 5 μου χρόνια στη Τσέλσι ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα, μετά όμως τραυματίστηκα. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε στην Σανγκάη, την έδραξα και δεν το μετανιώνω. Είχα πάντα την ευκαιρία να επιστρέψω και θεωρώ πως η Premier League μου ταιριάζει περισσότερο. Θα ήταν πραγματικά υπέροχο να επιστρέψω..."

Ο Οσκάρ έχει συμβόλαιο με την κινέζικη ομάδα μέχρι τον χειμώνα του 2024 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 8.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

Έφυγε επειδή έκανε κάκα βολέ και η κυβέρνηση ζητά την επιστροφή του

Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαχ απαντάει στον Πεπ με τον "νέο Χάλαντ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK